Sessie

Een sessie bestaat uit drie onderdelen: intake, werk samen en nazorg. Voordat je een afspraak maakt bij mij, heb ik een intake met jou over wat de focus van de sessie gaat worden. Ik vraag je waar je hulp bij wilt hebben en wat er aan de hand is in je lijf en in je leven. Dit gebeurd of per e-mail of telefonisch. Daarna bereid ik elke sessie 24 uur van te voren voor door te kijken naar wat het centrale thema is wat veranderd moet worden en waar de wonden liggen (lijf, hoofd, hart, maar ook vorige levens, familiepatronen, onderbewuste, archetypes etc.).

Mijn werk kent de volgende fases: erkenning van waar je bent op dit moment, helen van delen van jezelf en volledige integratie. Ik begin daarom altijd met je laten voelen wat voor effect dit thema heeft op je leven in de delen van jou die het meeste verwond zijn. Ik laat je stappen zetten in bepaalde delen van jezelf en via mij ontvang je wat je nodig hebt om dit te helen. Mijn gaves geven aan wat je precies nodig hebt en welke exacte delen een rol spelen. Dit geeft veel kennis over waarom dit thema in jouw leven speelt en welke nieuwe gezonde balans er nu geboren wil worden. Samen integreren we deze nieuwe kennis en de delen van jezelf, waarna we afsluiten door letterlijk de nieuwe manier van leven in te stappen.

Na het werk ontvang je van mij een persoonlijk gemaakt kaartje met daarop een kort verhaal of een affirmatie om de energie van de nieuwe manier van leven nog extra te benadrukken en ter herinnering aan de sessie. Als nazorg ontvang je na ongeveer 2-3 weken een e-mail van mij en daarna nogmaals rond de 6 weken. De energie van de sessie blijft namelijk weken doorwerken en pas na 6 weken kan er besloten worden of een nieuwe sessie noodzakelijk is.

Je kunt kiezen voor een sessie op de praktijk in Delft, telefonisch, via Skype, WhatsApp en een e-mail sessie (je ontvangt een rapportage van wat ik heb gedaan).