Ervaringen met ondersteunende sessies

Mensen die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning (via het Juiste Pad Plan of via losse sessies) of op zoek zijn naar meer energie zijn van harte welkom bij mij.

Energie Boost

Mevrouw A. heeft al een oplossingstraject afgesloten, maar heeft af en toe behoefte aan wat extra energie en wil ook graag op een hogere spiritueel niveau functioneren.

Ervaring: Mevrouw A. merkt dat ze minder gauw piekert en sneller in staat is om situaties met een spirituele blik op te lossen.

Baby B. heeft na een vliegreis wat problemen in de rug en reageert heel slapjes. De ouders zijn al bij een fysiotherapeut maar willen meer verlichting.

Ervaring: De Baby knapte vlak na de behandeling zichtbaar op en de spieren voelden weer sterk.

Ondersteuning bij heftige situaties

Dhr. C. heeft zijn partner in een geweldsdelict verloren en voelt zich jaren daarna nog steeds erg onrustig hierover. Hij heeft al eerder hulp gezocht, maar blijft angstig en soms zelfs agressief reageren. Hij wil graag beter met de situatie omgaan.

Ervaring: Na de sessie voelt Dhr. C. zich een stuk rustiger, hij heeft antwoord gekregen op vragen die hem stoorden en voelt dat hij het eindelijk een plek kan geven. Hij ziet de verwerking als geslaagd.

Mw. D. heeft haar kind verloren en heeft al veel aan haar verwerkingsproces gedaan. Toch merkt zij dat ze op bepaalde data zichzelf te emotioneel vindt en ze graag het overlijden blijvend een plekje geven.

Ervaring: Mw. D. merkt na een aantal sessies dat ze haar verwerkingsproces als afgesloten ziet. Zij merkt dat ze nu ook de mooie momenten weer kan herinneren en heeft op de sterfdag een gevoel van rust ervaren.

Tiener E. heeft moeite met de scheiding van zijn ouders verwerken en heeft het daardoor ook moeilijk met school. Zijn concentratie is achteruit gegaan en hij voelt zich niet prettig in zijn vel.

Ervaring: Tiener E. merkt dat hij weer lekker aan de slag kan op school en hoewel hij de scheiding nog steeds niet leuk vindt, ervaart hij nu ook de prettige kanten van twee huizen en twee ouders die gelukkiger zijn.

Mw. F. wil graag beter in haar vel zitten en vraagt zich af hoe zij meer zichzelf kan zijn. Zij zoekt meer ondersteuning om weer in haar kracht te kunnen staan.

Ervaring: Tijdens het eerste consult blijkt dat veel van haar energie naar andere mensen gaat, maar ook dat zij het leven van haar jong overleden broertje probeert te compenseren. Al na de eerste sessie heeft zij beduidend minder fysieke klachten. Na afloop van het traject voelt zij zich voor het eerst sterk in het leven staan.

Ondersteuning bij chronische ziektes

Mw. G. heeft een vorm van reuma, maar naast regelmatig pijn, maakt zij zich zorgen over haar toekomst.

Ervaring: Mw. G. merkt al binnen een aantal sessies dat zij veel minder pijn heeft. Daarnaast kan zij veel meer dingen doen, zonder dat zij hier pijn bij krijgt. Langzaam krijgt zij het gevoel dat zij haar lichaam weer terugkrijgt. Medicatie blijft noodzakelijk, maar haar toekomstbeeld voelt nu prettig. Mw. G. neemt tevreden afscheid van mij.

De kinderen van Mw. H. vragen mij of ik hen kan helpen met het ondersteunen van hun moeder. Mw. H. is dementerend en heeft veel last van verdrietige en boze buien. Er is geen hoop op genezing, maar zij gunnen haar een rustiger en prettigere laatste levensjaren.

Ervaring: Zelfs de verpleging van Mw. H. geeft regelmatig aan dat zij vinden dat ze rustiger in haar vel zit in de 2-3 weken na behandelingen. Mw. H. gaat meer accepteren, is minder angstig en begint haar draai een beetje te vinden. Wel blijft zij regelmatig verdrietig.

Mw. I. heeft last van conversies. Signalen uit de hersenen worden dan verkeerd uitgelegd door het lijf. Regelmatig valt zij flauw of is zij afwezig en ze heeft helse hoofdpijnen. Zij vraagt mij of ik iets voor haar kan betekenen.

Ervaring: Ik behandel Mw. I. op afstand, want langskomen is te zwaar voor haar. Al snel begint het aantal conversies per dag af te nemen. Zij kan weer beginnen met deelnemen aan het leven in huis. Later durft zij ook weer de straat op.

Mw. J. heeft een zeer gevoelig lijf en telkens ernstige bijwerkingen van medicatie, verschillende infecties per jaar en last van ernstige oogklachten.

Ervaring: Na een aantal sessies blijkt dat Mw. J.'s arts vindt dat zij minder medicatie kan gaan gebruiken en haar bijwerkingen nemen ook af. Zij komt de winter door zonder infecties of griep en merkt dat haar immuunsysteem zich begint te herstellen. Ook de oogarts is zeer tevreden met de laatste testen.