Mijn gaves

Ik ben geboren met een sterke intuïtieve gave en door de jaren heen heb ik veel gedaan om deze nog meer te versterken en te ontwikkelen. Ik heb gewerkt met Tarot en Orakel Sets, meditatie, visualisaties en vele andere technieken. Ik krijg veel en sterke informatie door over heden, verleden en toekomst. Ook zie ik overledenen en andere vormen van spirituele energie zoals engelen, gidsen en dieren totem's. Ik merkte ook dat ik de energie van vorige levens, zielsfragmenten en andere energetische banden (familie, voorouders, vrienden etc.) kon voelen.

Mijn focus was wel altijd een helende focus, want ik wilde niet alleen mensen vertellen wat er gaat gebeuren, maar juist ook wat zij zelf kunnen doen om een situatie te verbeteren of een doel te bereiken. Ik merkte dat ik mensen kon helpen met mijn helende gaven, waarbij ik energie kon toevoegen, blokkades kon weghalen en mensen weer in hun kracht kon zetten. Ik begon ook mijn helende gave te versterken en te ontwikkelen met verschillende vormen van energie healing, massage, sjamanistische kennis, archetypes, schaduwwerk, familie-opstellingen en nog vele andere technieken.

Mijn huidige manier van werken zorgt er voor dat beide gaves elkaar versterken: mijn intuïtie helpt met aangeven wat er geheeld moet worden en welke energie nodig is en mijn helende gave zorgt dat dit ook echt gebeurd. Als ik helend bezig ben, krijg ik intuïtief door welke boodschap er moet worden doorgegeven. De manier van werken heeft delen in zich van verschillende spirituele wijsheden en verschillende vormen van spirituele therapie.