Avontuur & Mystiek

Zijn jouw gasten geïnteresseerd in spiritualiteit of willen zij wel wat meer weten over hun toekomst, dan is Avontuur en Mystiek het juiste thema. Leer wat over jezelf, je kinderen of elkaar, oefen de intuïtie en verken je eigen eigen energieveld.

Natuurlijk kun je ook een combinatie maken van meerdere activiteiten in dit thema of combineren met het thema Ontspannen & Opladen.

(Persoonlijke) Readings

Gezellig samen in de groep je vragen beantwoord krijgen via Helderziende waarnemingen, Tarot en Orakel Leggingen of Spirituele Tekeningen of juist liever apart van de groep persoonlijk een Reading. Natuurlijk geef ik eerst uitleg over wie ik ben en hoe ik werk. Afhankelijk van het aantal mensen en het tijdsbestek kan iedereen 1 of meerdere vragen beantwoord krijgen.

Spirituele Workshops

Ik kan verschillende workshops geven van 2-2,5 uur met verschillende spirituele thema's zoals bijvoorbeeld:

Relatie Workshop ~ welke dynamieken spelen in jouw relaties ~ leuk voor vriendengroepen of op vrijgezellenfeestjes
Tarot Archetypes Workshop ~ welk type ben jij volgens de Tarot ~ leuk voor vriendengroepen, collega's of familie
Workshop Pendelen ~ leer met objecten pendelen ~ leuk voor vriendengroepen, kinderen en op feestjes
Mandala's en Bewustzijn ~ analyseer ingekleurde Mandala's ~ leuk voor volwassenen, maar ook als ouder-kind workshop
Verlicht je Leven ~ mix van spirituele en holistische technieken ~ leuk voor vriendengroepen, collega's en familie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop aan te passen aan jouw wensen (tijd, leeftijd van de gasten en interesses).

Meditaties

Heel veel mensen zijn al bekend met de positieve effecten van mediatie zoals meer rust, helderheid van geest en ontspanning, maar groepsmeditatie zorgt helemaal voor een fantastisch effect. Een fijn begin van een evenement of een rustige afsluiting na een volle dag. Ik kan de groep verschillende vormen van meditatie laten ervaren (mantra, ademhaling, loopmeditatie etc.) of een specifieke vorm uitdiepen.