Ontspannen & Opladen

Een grotere groep, druk leven of heel verschillende achtergronden of leeftijden? Kies dan voor het thema ontspannen en opladen voor jouw evenement. We kunnen allemaal wel wat meer ontspanning en energie gebruiken.

Natuurlijk kun je ook een combinatie maken van meerdere activiteiten in dit thema of in het thema Avontuur & Mystiek.

Massage Workshop

Masseren kun je leren en samen ontspannen in tweetallen elkaar een nek en schoudermassage geven is niet alleen leuk, maar ook heel prettig. Het enige wat nodig is, is een stoel en een goede uitleg. De kleding kan gewoon aanblijven en er is geen olie nodig. Na afloop krijgen de gasten een korte samenvatting mee, zodat er gemasseerd kan blijven worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om mij de gasten te laten masseren tijdens of na het evenement.

EFT Workshop

EFT (Emotional Freedom Technique) is een heerlijke ontspannen techniek om emoties los te laten, beter in je vel te zitten en je gedrag moeiteloos te veranderen. Ik kan tijdens evenementen een lezing geven, maar ook een workshop waarin we samen met de techniek werken. EFT kan voor vele dingen gebruikt worden van klachten oplossen tot het aantrekken van meer geld, dus ik raad het kiezen van een theme samen met de gasten van harte aan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de gasten een korte EFT sessie cadeau te geven tijdens of na het evenement.

Energie Boost

Is iedereen te moe om iets te leren of te ervaren? Kies er dan voor om de gasten een energie boost te geven. Ik zal de gasten persoonlijk een korte behandeling geven om de energie weer beter te laten stromen en een kort advies geven om zelf meer energie te krijgen.