Cadeau opties

Wil je je gasten wat leuks meegeven ter afsluiting of wil je de speciale gast met wat extra's verwennen tijdens de gelegenheid of juist daarna? Iets feestelijkers dan een extra cadeau is er niet. Staat er niets van je gading tussen, overleg dan gerust met mij. Met liefde regel ik iets bijzonders.

Eregast cadeau's

Tijdens het evenement kan ik de eregast verrassen met een Reading, Helende sessie, Energie Boost of massage. Het is ook mogelijk om de gast voordat het echte feest begint te verwennen met iets extra's. Of om een speciale cadeaubon te bestellen die na het feest kan worden ingeleverd.

Mini Readings

Na een workshop het evenement afsluiten met Mini Readings is natuurlijk altijd spannend en interessant, maar het is ook mogelijk om een Mini Reading te ontvangen na jouw evenement. Ik bereid deze dan van te voren voor op basis van de naam van de ontvangers en deze kan in postkaart formaat worden overhandigd als cadeau. Deze Readings kunnen ook met een bepaald thema worden voorbereid zoals bijvoorbeeld liefde, vriendschap of geluk.

Goodiebags

Altijd feestelijk om een leuke goodiebag mee te geven aan je gasten. Ik kan hem zelf vullen met allerlei leuke spirituele en holistische items, cadeaubonnen of Readings, maar natuurlijk kunnen eigen items ook toegevoegd worden. Je kunt een Goodiebag rond een thema of gelegenheid maken zoals bijvoorbeeld een Goodiebag met Thema ontspan gevuld met een cadeaubon voor een massage, wierrookstokjes, theezakjes of koffiecups, iets lekkers en een leuk magazine.

100% Positiviteit Orakel

Een heerlijk Orakel vol met positiviteit inclusief Ebook en toegang tot de online lesomgeving. Meer informatie over het orakel inclusief foto's.

Cadeaubonnen

Er is altijd wel een passende cadeaubon te verkrijgen, want naast cadeaubonnen op basis van bedragen is het ook mogelijk om een cadeauon te geven voor een bepaalde dienst zoals bijvoorbeeld een Reading, Sessie of Massage. Er zijn mogelijkheden voor elk budget.