Over Rianne

Ik ben Rianne Collignon en ik werk als Helderziende heler. Deze gaves heb ik meegekregen sinds mijn geboorte en ik heb hier zeer hard tegen gevochten. Ik had het moeilijk met het omgaan met de hoeveelheid en de kracht van de informatie die ik doorkreeg. Ik snapte vaak niet waar al die emoties vandaan kwamen (vaak van anderen of uit vorige levens) en waarom ik nu moest weten dat er iemand zou gaan sterven. Ik droomde vaak dingen die uitkwamen of voelde pijn in mijn lijf op plekken waar anderen klachten hadden.

Door mijzelf niet te accepteren kwam ik in een neerwaartse spiraal van ziektes terecht die uiteindelijk eindigde in zeer ernstige astmaproblemen, een vorm van reuma en een radioactief jodium behandeling vanwege een auto-immuunziekte van mijn schildklier. Ik wist dat het zo niet langer kon, dat was me immers al jaren verteld door mijn gidsen. Ik nam eindelijk de stap om te beginnen op de weg van zelfheling, zelfkennis en zelfacceptatie.

Ik begon met het leren omgaan met mijn gaves en daarna er echt mee te gaan werken met vele technieken die ik nu aan anderen doorgeef en met verschillende soorten "gereedschap". Ik begon met Tarot als focus maar bouwde langzaam uit naar helderziende waarnemingen zonder focus. Ik heb ook spirituele tekeningen gemaakt en gewerkt met psychometrie. Mijn informatie krijg ik voornamelijk op 3 verschillende manieren: voelen van energie van anderen (emoties, blokkades, Gidsen, Engelen, Totemdieren etc.), horen van aanwijzingen en het gewoon "weten".

Dankzij mijn Totemdieren, Gidsen en Engelen kreeg ik regelmatig advies om mezelf te helpen. Zo leerde ik dat ik mezelf kon helen, dus ging ik zoeken naar vormen van Energie Heling, Psyche werk, meditatie, visualisaties en uiteindelijk kwam ik ook bij EFT terecht. Ik begon met Quantum Touch als techniek maar al gauw ging ik ook verder met het werken met kristallen, chakra's, Totemdieren en een hele hoop andere technieken om mijn Energie Therapie zo krachtig mogelijk te maken. Ook ging ik met massage werken, omdat aanraking zijn eigen kracht heeft. Ik ben ook workshops gaan volgen bij anderen en werk sinds eind 2018 ook steeds meer met mijn eigen sjamanistische achtergrond.

In 2007 heb ik een longfunctieonderzoek gehad waaruit is gebleken dat mijn longen nu, zonder medicijnen, even sterk zijn als 3 jaar daarvoor waarin ik 2x daags 2 verschillende medicijnen nam en daarnaast nog vaak prednison, antibiotica en antihistamines. Sinds 2008 slik ik geen pijnstillers meer, mijn reuma lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen en ik trainde zelfs enkele jaren 2x in de week als karateka. Van beide ernstige ziektes heb ik nu al jaren geen last meer.

Ik worstel af en toe nog wel met de schade die nog over is van mijn radioactief jodium behandeling, maar ik voel me fit, energiek en pijnvrij! Eind 2010 zijn ook mijn schildklierwaardes weer aan het normaliseren, maar in 2011 bleek dat ze niet stabiel genoeg waren, want mijn schildklier is zich aan het herstellen en maakt onregelmatig hormonen aan. Sinds eind 2015 lijkt het definitieve herstel in te zetten en heb ik met succes mijn medicatie meerder keren verlaagd, wat helaas wel af en toe voor heftige klachten kan zorgen. Ik zie er naar uit om helemaal klachtenvrij te zijn.

In de afgelopen jaren heb ik mij ook ingezet voor anderen, omdat ik heel sterk voelde dat het enkel gebruiken van mijn gaves voor mijzelf niet correct was. Als je mensen zo goed kan helpen, dan is het zonde om alleen thuis te zitten en daar te verpieteren. Vandaar dat ik, niet 100% gezond, toch al aan het werk ben.