Flow of Miracles Nieuws

Word lid van de Facebook Fan Pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier zodat je je als eerste kunt aanmelden voor workshops, klantenavonden en andere activiteiten en op de hoogte blijft van het nieuws uit de praktijk.

Geef je op voor de Maandelijkse Nieuwsbrief van Flow of Miracles

* indicates required

Flow of Miracles gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van Flow of Miracles ontvangt, of door contact met Rianne Collignon op te nemen via info@flowofmiracles.nl. Flow of Miracles behandelt uw gegevens met respect. Meer informatie over uw privacy. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met deze voorwaarden.

Flow of Miracles gebruikt Mailchimp als marketing platform. Door op subscribe te klikken, ga je akkoord dat je gegevens via Mailchimp worden verwerkt. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Je kan je altijd makkelijk afmelden na elke maandelijkse e-mail via de link onderaan de nieuwsbrief (unsubscribe from this list), via je profiel (update subscription preferences) of door contact op te nemen met mij. Als je er voor kiest om je profiel aan te vullen met de geboortedatum ontvang je extra e-mails met een klein presentje voor je verjaardag.

Flow of Miracles in de Media

Bij StadsRadio Delft is er elke twee weken (op de oneven weken) een column van Rianne Collignon op dinsdag tussen 10.00-12.00 bij het programma Delft Centraal. Meeluisteren kan via de website of via 103.6 FM of 92.2 MHz op de kabel.

Natuurlijk komt Flow of Miracles ook regelmatig in het nieuws bij de lokale kranten (Delft op Zondag, Delftse Post en Algemeen Dagblad editie Delft), bij de radio (RAZO en CampusRadio) en op de TV (LifestyleXperience van RTL4/RTL5). Niet alle nieuwsuitingen zullen op de website verschijnen, maar hier kun je er enkele terugkijken en luisteren.

Let op: Flow of Miracles heette voorheen Hart en Ziel, vandaar dat sommige nieuwsuitingen op deze naam staan.