21-23 februari - Seminar liefde

Liefde, we willen het allemaal. Er is niemand die nee zegt tegen meer liefde. Toch kan het lastig zijn om liefde te ontvangen. We worstelen misschien met schuldgevoelens, onze eigenwaarde of met de manier waarop iemand ons liefde wil geven.

Iedereen neemt daarnaast ook bagage mee van ex-partners, maar ook van onze familie of ons verleden. Tijd om deze bagage te gaan loslaten op een makkelijke en liefdevolle manier. Wanneer we een ander vertellen dat ze beter verdienen, dan realiseren we het ook voor onszelf.

Samen in de groep gaan we ontdekken waar we vast zitten, elkaar helpen helen en leren om het wonder van liefde te ontvangen.

Technieken

We werken tijdens het seminar met verschillende technieken afhankelijk van wat de groep nodig heeft. De volgende mogelijkheden zijn er:

Doelen

Natuurlijk stelt iedereen persoonlijke doelen voor deze seminar. Daarnaast wordt het seminar ook aangepast op basis van wat de groep nodig heeft. Toch zijn de volgende doelen degenen die we zeker aan bod komen tijdens het seminar.

Eigenliefde

Liefde naar anderen

Praktische informatie

Data: Vrijdag 21 februari 20.00-22.00 (kennismaking, uitleg en indeling tweetallen/groepen)
Zaterdag 22 februari 10.00-17.00
Zondag 23 februari 10.00-17.00
Eten/drinken: Er wordt gezorgd voor lichte snacks (nootjes, fruit), water, thee en koffie.
Lunch kun je zelf meenemen of beneden bij Huszar gebruiken.
Nazorg: Na afloop van het seminar ontvang je een elektronisch feedback formulier en na 3-6 weken wordt er nog persoonlijk contact met je opgenomen.
Prijs: 435 euro
Let op: Er is plek voor maximaal 12 personen, het seminar gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen