Over Flow of Miracles

Over mijn missie

De missie van Flow of Miracles is om de flow van wonderen naar iedereen te brengen. Een wonder is een onverwachte positieve ervaring waar we niet op durfden te hopen. De Flow is een continue stroom van positiviteit, blijheid en juistheid. Deze Flow of Miracles naar mensen brengen helpt de wereld helen. Iedereen die ik in deze Flow help creëert een nieuw niveau van liefde, positiviteit, dankbaarheid en meer wonderen.

Een Flow of Miracles stopt niet bij de persoon die ik help, maar bereikt ook hun families, geliefden, vrienden en anderen in hun sociale netwerk. Wonderen inspireren en verheffen ons en als we ze ontvangen kunnen we ze schenken aan anderen.
We hebben wonderen nodig om ons aan ons geboorterecht te herinneren: een blije gezonde groeiende ziel”

Over Flow of Miracles

Ik heb met honderden mensen in verschillende landen gewerkt om hen te helpen met mijn Readings voordat ik mijn eigen bedrijf begon in 2008. Ik begon mijn bedrijf als 3rd Eye Readings, omdat ik dacht dat ik voornamelijke Readings zou gaan doen. Gedurende deze tijd hielp ik ook mensen met mijn helende gaves met behulp van verschillende technieken zoals massage, EFT en energie therapie.

Een paar jaar later veranderde ik de naam van mijn bedrijf naar Hart en Ziel, omdat mijn helend werk eigenlijk veel prominenter was en ik voornamelijk in Nederland werkte. De naam was gericht op mijn manier van werken: met hart en ziel en de niveaus waar ik het meest mee werkte (emotionele en ziel niveaus).

In 2020 heb ik mijn bedrijf Flow of Miracles genoemd, omdat ik begon te werken met mijn True Unity-techniek. Het niveau van wonderen dat dit creëert is verbazingwekkend en de nieuwe naam weerspiegelt de vele niveaus waarmee ik werk. Ik doe ook meer internationaal werk, waardoor een Engelse naam noodzakelijk werd en in de toekomst hoop ik mensen op te leiden om met mijn techniek te werken.

Over Rianne Collignon

Mijn naam is Rianne Collignon en ik noem mezelf een Helderziende Heler. Ik gebruik mijn gaven om mensen te helpen genezen. Mijn nieuwe techniek True Unity helpt om vrede en balans in alle delen van ons te creëren. Ik werk in op verschillende delen zoals fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau’s, maar ook met het verleden, vorige levens, voorouders, innerlijke kind en archetypes.

Ik heb mijn gaven sinds mijn geboorte gehad en ik heb er lang en hard tegen gevochten. Ik had het heel moeilijke met het omgaan met alle informatie die ik doorkreeg en de kracht waarmee ik dit ontving. Ik ging door een gezondheidsreis met problemen zoals astma, een soort reuma en een radioactieve jodiumbehandeling voor de ziekte van Graves.

Je kunt binnenkort meer lezen over mij op mijn persoonlijke website