Cirkel van

Licht

Over de Cirkel van Licht

De Cirkel van Licht is een knusse online groep mensen die zich drie maanden inzetten voor een gekozen thema verzorgd door Flow of Miracles. Ze groeien, helen en delen ervaringen tijdens de twee wekelijkse bijeenkomsten (7x), via geleide meditaties, spirituele oefeningen (tijdens de bijeenkomst en thuis) en de WhatsApp groep.

De bijeenkomsten helpen om verbonden te blijven met elkaar, geven ruimte om groepsoefeningen te doen en onze levens te delen. Door regelmatig online een bijeenkomst te hebben zorgen we dat we ook echt toegewijd blijven aan onze groei, kunnen we van elkaar leren en energie in elkaar en ons thema steken.

Tussen de bijeenkomsten door kunnen leden ervaringen delen, de oefeningen bespreken en elkaar ondersteunen via WhatsApp. Je hebt geen spirituele kennis of meditatie ervaring nodig. Alleen de bereidheid om te leren en te groeien.

Bekijk deze video (Engelstalig) voor meer informatie over de Cirkel of bekijk mijn blog (Engelstalig) om voorbeelden te zien van mijn spirituele oefeningen.

Cirkel Thema: Balans

Vertrouwen is het thema voor de Cirkel die start met een gratis proefles op 24 januari. Voor veel mensen is het lastig om de balans te houden in hun leven. Teveel tijd naar anderen, naar je werk of je huishouden en te weinig naar je gezondheid of je doelen. Herken je dit? Dan wordt het tijd om dit blijvend aan te pakken op een liefdevolle en efficiënte manier. De cirkel is daar de juiste plek voor.

Als je de start datum hebt gemist, maar je voelt dat dit jouw plek is, neem dan contact op. Ik plan dan een intake met je in om de gemiste stof door te spreken, zodat je (indien mogelijk) nog kan aansluiten.

Start datum 18 januari 2024 (gratis proefles)
Andere data 1, 15, 29 februari, 14 & 28 maart en 11 april
Tijdstip 20.00-21.00
Kosten 420 euro

Oud-Deelnemers zeggen:

Resultaten eigenliefde cirkel "Ik denk liefdevoller over mijzelf. Ik merk sneller wanneer ik negatief over mijzelf ben en vergeef mijzelf sneller wanneer ik dit doe. Ik merk dat ik het makkelijker vindt om voor mijzelf te zorgen als het gaat om de tijd te nemen voor mijzelf of goede dingen voor mijzelf doen."

Resultaten eigenliefde cirkel "Ik vind het gemakkelijker om voor mijzelf en mijn keuzes op te komen, vooral bij familie. Ik zet mijzelf nu op de eerste plaats, vanuit liefde. Ik communiceer beter waar mijn grenzen liggen en voel me daar goed bij."

Compliment over de Cirkel van Licht"Je hebt een hele liefdevolle en directe manier van spreken, wat ik erg waardeer. Die twee dingen gaan niet vaak samen, maar ze zijn enorm effectief."

Compliment over de Cirkel van Licht"Ik merk veranderingen zonder dat ik hard moest werken."

Cirkel van Licht Informatie