Cirkel van

Licht

Over de Cirkel van Licht

De Cirkel van Licht is een kleine online groep mensen die zich drie maanden inzetten voor een gekozen thema verzorgd door Flow of Miracles. Ze groeien, helen en delen ervaringen tijdens de twee wekelijkse bijeenkomsten, via oefeningen (tijdens de bijeenkomst en thuis) en de WhatsApp groep.

De bijeenkomsten helpen om verbonden te blijven met elkaar, geven ruimte om groepsoefeningen te doen en onze levens te delen. Door regelmatig online een bijeenkomst te hebben zorgen we dat we ook echt toegewijd blijven aan onze groei, kunnen we van elkaar leren en energie in elkaar en ons thema steken.

Tussen de bijeenkomsten door kunnen leden ervaringen delen, de oefeningen bespreken en elkaar ondersteunen via WhatsApp.

Huidge Cirkel Thema: Eigenliefde

Eigenliefde is het thema voor de Cirkel met als startdatum 24 Juni 2021. De focus ligt op het bouwen van meer eigenliefde in onze levens, onszelf met liefde en tederheid behandelen en onze eigenwaarde te laten groeien. Iedereen die in dit thema wil groeien moedig ik aan om zich aan te sluiten, ongeacht waar je nu staat op je eigenliefde pad.

Start datum Donderdag 24 juni 2021
Eind datum Donderdag 16 september 2021
Tijdstip 20.00-21.00
Kosten 300 euro

Oud-Deelnemers zeggen:

Resultaten eigenliefde cirkel "Ik denk liefdevoller over mijzelf. Ik merk sneller wanneer ik negatief over mijzelf ben en vergeef mijzelf sneller wanneer ik dit doe. Ik merk dat ik het makkelijker vindt om voor mijzelf te zorgen als het gaat om de tijd te nemen voor mijzelf of goede dingen voor mijzelf doen."

Resultaten eigenliefde cirkel "Ik vind het gemakkelijker om voor mijzelf en mijn keuzes op te komen, vooral bij familie. Ik zet mijzelf nu op de eerste plaats, vanuit liefde. Ik communiceer beter waar mijn grenzen liggen en voel me daar goed bij."

Compliment over de Cirkel van Licht"Je hebt een hele liefdevolle en directe manier van spreken, wat ik erg waardeer. Die twee dingen gaan niet vaak samen, maar ze zijn enorm effectief" .

Compliment over de Cirkel van Licht"Ik merk veranderingen zonder dat ik hard moest werken" .

Cirkel van Licht Informatie